Heeft u een lekkage in Utrecht?

Een lekkage is een vervelend probleem. Een onbehandeld lek kan uw huis ernstig beschadigen. Waterkracht is sterk en dringt gemakkelijk door in plafonds, vloeren en muren. Hierdoor ontstaan vochtplekken met schimmels. Deze zijn niet alleen slecht voor uw huis, ze vormen ook een bedreiging voor uw gezondheid. Het is daarom belangrijk om snel in actie te komen zodra u een lek ontdekt of een vermoeden heeft.

Lekkages herkennen

U kunt een lekkage herkennen aan opvallende vochtplekken. Niet zo ingewikkeld dus. Het is echter een stuk lastiger om de oorzaak en precieze locatie van een lek te vinden. Lekkages bevinden zich vaak onder de grond, in een muur of in het plafond. Wij onderzoeken de locatie van uw lekkage met behulp van moderne apparatuur. Het lek ligt namelijk vaak op een andere plek dan waar de vochtplek is. Met onze technieken blijven uw muren, plafonds en vloeren gespaard. Zo ontstaat er geen onnodige schade.

Onderneem nu actie

Juist omdat een lekkage zo veel schade aan kan richten, is het belangrijk dat u snel in actie komt. Onze vakmannen staan daarom altijd voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken voor noodgevallen. Aarzel dus niet. Schakel nu onze hulp in bij lekkages in Utrecht en omgeving.